Skip to content

Suomalaista yrittäjyyttä yli neljän vuosikymmentä

Auto Juusolat Oy logo

Auto Juusolat Oy on keväällä 2015 perustettu suomalainen perheyritys. Meidät tunnetaan luotettavien autojen myynnistä ja maahantuonnista sekä henkilökohtaisesta palvelusta. Yrityksen perustajina ja omistajina toimivat pitkän linjan yrittäjät, Leo ja Kaisa Juusola. Ennen Auto Juusolat Oy:n perustamista Leo toimi Halpa-Halli Juusolat Ky:n kauppiaana yli 35 vuoden ajan. Leolla on useamman kymmenen vuoden kokemus myös autoalasta ja vaihtoautojen myynnistä, sillä hän on ollut sivutoimisesti mukana veljesten yhteisessä Veljekset Juusola -autofirmassa. 

Auto Juusolat Oy muutti Syyskuussa 2020 Oulun Toppilaan. Tätä ennen toiminta oli keskittynyt Kuusamo-Taivalkoski akselille. Näin voimme nyt palvella asiakkaitamme entistäkin laajemmalla säteellä.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme yksilöllistä, nopeaa ja joustavaa palvelua. Meillä on leppoisa tunnelma ja yhteydenpito kanssamme on helppoa. Haluamme tarjota monipuolisen valikoiman luotettavia vaihtoautoja. Myös edullisen hintatason ylläpitäminen on yksi yrityksemme päämääristä. Auton hankkiminen meidän kauttamme on helppoa! Hoidamme maahantuontirekisteröinnin ja muut paperityöt puolestasi samaan hintaan. Auto toimitetaan sinulle “avaimet käteen” -periaatteella.